Servi Erdemoğlu Anaokulu
Belkız Mahallesi 24.Cadde No15 Şehitkamil/Gaziantep

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Servi Erdemoğlu Anaokulu´nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Herhangi bir başarımız yoktur.

İkili

07:15-12:15 12:15-17:15

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gaziantep Merkez´in doğusunda Gaziakent bölgesi Belkız Mahallesi´nde 24.cad.15 nolu kapı numarasında yer almaktadır.